Madfestival sætter Nordsjælland på det kulinariske danmarkskort

I perioden den 19.-29. juli afholder medlemmerne af Smag på Nordsjælland en festival med fokus på de kulinariske oplevelser i regionen. »Smag på Nordsjælland Festival« giver Nordsjællands beboere og turister mulighed for at komme bag kulisserne hos de fyrre producenter af kvalitetsfødevarer og madhåndværkere, der udgør »Smag på Nordsjælland«.

Alle dage i festivalen byder på nye oplevelser: Pop up-restauranter på gårdspladsen, arkæologiske vandreture med indlagte smagsprøver, smagsprøver på livet som fårehyrde, ølbrygning eller chokoladeværksted …

”Formålet med festivalen er at vise, at man kan få en enestående kulinarisk oplevelse i Nordsjælland”, siger formanden for Smag på Nordsjælland, Torben Bo Toft Christensen, som driver Rokkedyssegård i Kirke Værløse. ”Mange af netværkets medlemmer leverer i forvejen råvarer og produkter til toprestauranterne i København – og vi synes det er vigtigt, at vores madinteresserede gæster også ser, hvor maden kommer fra”.

Se mere om detaljerne i programmet på festivalens egen kalender … eller følg med på facebook.