Cph Food District – 3 dages madfest i Kødbyen

CPH Food District er en helt ny oplevelse på Copenhagen Cooking & Food Festival. Her inviterer vi alle med et bankende madhjerte til tre dages madfest i Den Brune Kødby. Fra 19.-21. august indtager vi nemlig Øksnehallen og Kvægtorvet med madnørderi, kokkekonkurrencer, grejmarked, spændende fødevarer, cocktails og meget, meget mere.

Med andre ord fejrer vi den københavnske gastro-scene og Danmark som madland. Og vi håber, at du har lyst til at være med. Program CPH Food District

Fra Smag på Nordsjælland deltager Beckers vin, Det våde Får, Mangholm,  Lille isfabrik, Rokkedysse Bær, Landlyst og Hornbeer i vores fælles stand.

Fødevarenetværket ‘Smag På Nordsjælland’ arbejder for at fremme kulinariske oplevelser baseret på gode råvarer og de håndværksmæssige traditioner, som kendetegner regionens mangfoldige kultur- og naturlandskab. Hos Smag på Nordsjællands kan du møde nogle af forenings dygtige producenter direkte og høre om de lokale varer og få en unik smagsoplevelse sammen med historien om varernes oprindelse og det gode håndværk. Der kan smages på  alt lige fra friske lokale bær, hjemmelavet is af frisk fløde og æg , lokalt dyrket havregryn og syltede  delikatesser, godt fra grillen fra frilands gris fra de gamle danske racer og dertil kan der nydes og smages på  vin og øl fra regionen.

 

Åbningstider:
Fredag den 19. august: Kl. 14.00 – 23.00*
Lørdag den 20. august: Kl. 10.00 – 23.00*
Søndag den 21. august: Kl. 10.00 – 17.00