Kom til Åbningen af Havnen 3 i Gilleleje lørdag den 17. juni kl. 11.30 til 19.00

havnen3 – living foods marked
Det nye oplevelseshus i Gilleleje – giver livet tilbage til den gamle fiskehal

Rammen omkring projekt havnen3 på Gilleleje Havn er den “gamle” Fiskehal. En produktionshal der indtil oktober sidste år fungerede som produktions- og pakkehal for Fiskehallen Gilleleje AS.
Et nyt spændende kulturprojekt åbner nu dørene igen i den gamle og rustikke hal i den idylliske Gilleleje Havn. havnen3 vil fungere som en kombination af et kulturelt oplevelseshus med living foods marked, koncerter, kokkeskole og madevents. living foods marked er åben hver onsdag hele sommeren. Dette er et udstillingsvindue for lokale producenter af råvarer, gastronomi og produkter. Derudover har vi også planer om at arrangere madevents i form af bl.a. kokkeskole, hvor vi vil invitere kendte og lokale kokke til at trylle med lækre råvarer og lære fra sig overfor interesserede og nysgerrige. I kølerummet på havnen3 vil der være mulighed for at smage vores signatur drink til lækker loungemusik.

Bygningens første sal kommer til at rumme en række aktiviteter i løbet af sommeren, der sætter fokus på meditation og mindfulness. Ideen er at skabe et sammenhængende “hus” med fokus på den røde tråd mellem god gastronomi, kulturoplevelser og et sundt liv.

havnen3 ligger centralt placeret på turiststrøget på Gilleleje Havn. Der er ca. 350 kvadratmeter under tag. Det danske sommervejr er således ingen hindring for den gode oplevelse 🙂 Hallen fremstår i sin originale rå og rustikke profil.

havnen3 drives af Helle Milton, Cand Psych., som igennem en årrække har haft sit virke indenfor erhvervspsykologi.

Kom og oplev grand opening af havnen3 d. 17/6. kl. 11.30-19.00.

Se hele programmet:

PROGRAM 17.6 2017