Chokoladeværkstedet Jota A/S

Christian Bahr er uddannet både bager og konditor, og er oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasses håndlavet chokolade.

Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Fabrikken har eksisteret siden slutningen af 30’erne, først på Theklavej i København, og de seneste 3 år i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje. Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Vi er Bahr – det bedre

Adresse
Stæremosen 49
3250 Gilleleje

Telefon: 3810 9025
Fax: 3810 9385

E-mail: jota@jotachokolade.dk

Hjemmeside: http://www.chokoladevaerkstedet-jota.dk/index.htm

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Chokoladev%C3%A6rkstedet-Jota-AS/128324590625859