Kød og charcuteri

Agerskov Angus

Agerskov Angus

Agerskov Angus ligger ved Arresø midt i Lille Lyngby Mose. På enge og mosearealer græsser kødkvæg af racen Aberdeen Angus ...
Læs Mere

Freerslev Kotel

Der er 240 malkekøer på Freerslev Kotel og 240 ungdyr (kalve og kvier), alle af racen Jersey. Malkekøerne på Freerslev ...
Læs Mere

Højbogård

Højbogård drives af Selma, som producerer bæredygtigt, dansk lammekød, og mejeri-produkter fra østfriesiske malkefår. Vi lægger stor vægt på dyrevelfærd ...
Læs Mere

Kødsnedkeren

Kødsnedkeren, alias Flemming Bisp Høeg, er en slagter, der sætter dyrevelfærd og kødkvalitet meget højt.  Kødsnedkeren er medlem af Dyrenes ...
Læs Mere

Kurt Økokød – Lille Krogelund

Lille Krogelund er en lille landejendom på ca. 18 ha. som har været i familien eje siden 1956, i 1982 købte ...
Læs Mere

Landlyst

I marts 2014 begyndte jeg at producere nogle af de 2 gamle danske griseracer – sortbroget og gammel dansk landrace ...
Læs Mere

Slagter Schmelling

Slagterparret Dorthe Wistrøm og Henrik Rye Schmelling går hver eneste dag på arbejde med en mission for øje: Det gode ...
Læs Mere

Tolykkegård

Tolykkegård er 18,4 ha stor. Det svarer til ca. 33 tønder land. Vi tilstræber at produktionens størrelse harmonerer, dvs. at ...
Læs Mere