Kurt Økokød – Lille Krogelund

imgres-11

Lille Krogelund er en lille landejendom på ca. 18 ha. som har været i familien eje siden 1956, i 1982 købte vi ejendommer af  mine forældre, vi ændrede gårdens besætning fra mælkebesætning til kødkvægsbesætning.

1995 lage vi om til økologi, hvor vi har kødkvæg og grise. Vi forpagter et stor naturområde på ca. 200 ha. med skov,græs og engarealer til naturpleje ( afgræsning ) ved Hellebæk Avlsgård, som senere blev til Hellebæk Kohave.

2005 begynde vi at sælge kød fra stalddøren, dette tog om sig og vi startede en gårdbutik, som hedder KURT’s ØKOKØD. hvor vi sælger gårdens produkter, vi har en aftale med lokale øko-landmænd om levering af lammekød og fjerkræ.

I dag er vi leveringsdygtige i næsten alle udskæringer af okse, kalv, gris, lam og fjerkræ. Vi har en stor pølse produktion af grill pølse, spegepølser og rullepølser

Til Mortens aften og jul har vi friskslagtede ænder, gæs og kalkuner.

Vi lægger meget vægt på dyrevelfærd, slagteren kommer til os og slagter dyrerne, tager dem med til slagteri, og parteren dyrerne efter vores og vores kunders ønsker. Derved undgår vi at dyrerne bliver stressede af transporten.

Adresse
Tinkerupvej 23
3080 Tikøb

Telefon: 4975 8726 / 2374 8726

E-mail: ll.krogelund@tdcadsl.dk

Hjemmeside: http://www.krogelund.dk/