Mangholm

images-14

Mangholm er et økologisk landbrug, der drives af familien Hage. Tine er den daglige leder og det er hende, der passer dyrene og markerne. Driften på Mangholm er fokuseret om bevaring af de gamle danske husdyrracer og de gamle kornsorter. Vi har får, høns, grise, heste og katte. I køkkenhaven dyrkes mange gamle sorter, og her dyrkes mange af de grønsager, der sælges i gårdbutikken. På Mangholm har Alsønderup Skole planlagt skolehaver, og andre interesserede kan leje et stykke jord til at dyrke sine egne grønsager.

I butikken kan man købe en lang række ef vores egne varer – i sæsonen – og varer fra andre lokale producenter. Året rundt har vi årstidens frugt og grønt, krydderurter,kød, mel, mælk, æg, kaffe, øl og vand osv osv. Man kan komme og besøge gården og dyrene fredag, lørdag og søndag, når gårdbutikken holder åbent. Her er man velkommen til at gå rundt på egen hånd og klappe, nusse og se på dyrene.

Kom ind i gårdbutikken og få en snak med Tine, der meget gerne vil fortælle om driften. Her er der også mulighed for at købe en kop kaffe, en is eller saft og sætte sig på gårdspladsen i solen og nyde de fredelige omgivelser. Vi har etableret nogle enkle naturstier på ejendommen, som man kan benytte i åbningstiden. Hunde må ikke medtages på vandrestierne, og skal være i snor under hele besøget – eller helst vente i bilen. Vi har løsgående høns og andre smådyr.

Adresse
Hillerødvej 20
3400 Hillerød

Telefon: 2259 1610

Email: tine.hage@mail.tele.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Mangholm

Tags: