Lille Isfabrik

forside

Vores is-koncept er bygget på tre grundprincipper

Ærlighed

Vi synes isen skal laves, som du selv vil lave den i dit køkken. Af frisk mælk, fløde og æg, rørt sammen med lækre bær og frugt fra haven, rigtig vanilje eller andet godt. Mmmmmm…

Vi synes, der skal være jordbær i jordbærisen og blåbær i blåbærisen, simpelthen, fordi det smager bedst. Vi tilsætter hverken kunstig farve eller aroma i isen og vi bruger heller ingen kunstige tilsætningsstoffer. Isen skal have luft, for at være rund og blød i smagen og for at smelte på tungen. Men der skal kun være den luft, der kommer ved skånsomt at røre isen, og ikke ved at pumpe luft for at opnå større volumen.

 

Nærhed

Vores is er blevet inspireret af de skatte, der gemmer sig i skovene og markerne omkring os. Bær og frugt er altid af bedste kvalitet og de er blevet bearbejdet og transporteret mindst muligt for at bevare smagen og deres enestående egenskaber. Vi bryder os ikke om lange distributionsled, og så vidt muligt, handler vi med de mange gårde i Nordsjælland så vi ved, hvor vores bær og frugt kommer fra, og hvor meget (eller nærmere hvor lidt) de har belastet miljøet ved at blive kørt rundt. Vi får leveret frisk mælk, fløde og æg fra dag til dag fra et mejeri, som ligger næsten rundt om hjørnet til vores fabrik.

 

Kompromisløshed

Vi går rigtig meget op i høj kvalitet og ægte håndværk. Vores råvarer og leverandører er blevet meget nøje udvalgte. For at vi kan give dig den bedste smagsoplevelse, skal vi være sikre på, at råvarerne er på toppen.

Den belgiske chokolade, som vi bruger, har vi dels valgt på grund af den eminente smag og dels på grund af den samfundsansvarlig måde at producere chokoladen på.

Mælken og fløden er uhomogeniseret for at bevare den friske og ægte smag. Den skånsomme proces mælken og fløden har været igennem kan smages i vores cremede og bløde is.

Vi bruger kun danske jordbær og hindbær, men blåbærrene henter vi i Sverige eller Finland, hvor de vokser vildt i skovene.

Is fra Lille Isfabrik er rigtigt håndværk og hvert is-bæger er unikt.

 

Adresse

Slagslunde Bygade 27 A

3660 Stenløse

Morten Holm

Telefon:

Emailmorten@lilleisfabrik.dk


Hjemmeside:
  http://lilleisfabrik.dk/