Gurrehus Slot

Birdeye-4802

Gastronomi

At sammensætte en lækker menu med de rigtige vine er en kunst i sig selv. Og vi behøver næppe argumentere for vigtigheden af at ramme plet med forplejningen – her må du nødigt fejle. Er du selv tryg ved at sammensætte en menu, så gør du naturligvis det – men er du ikke, så kan du trygt overlade kompositionen af den kulinariske oplevelse til Gurrehus.

Oprindeligt var Gurrehus et landsted, senere proprietærgård og slot i Gurre, Nordsjælland, som ligger ved Gurre Sø og ved ruinerne af Gurre Borg (slot). Historien bag Gurrehus kan føres helt tilbage til 1500 tallet. Den første bygning på stedet var en ladegård, som erstattede den tidligere Gurre Borg og blev kaldt Gurre Vangehus. Omkring 1720 skiftede Gurre Vangehus navn til Gurrehus og var fra 1713 sæde for den statslige skovridder indtil 1779, hvor kongen stadig ejede ejendommen. Siden 1779 har der været forskellige ejere af Gurrehus. 

Anders Vestergaard-Jensen erhvervede ejendommen i 2009. Gurrehus Slot er nu totalt renoveret og er et smukt udgangspunkt for arrangementer, møder, konferencer, gallamiddage eller kick-offs.

Adresse / Kontakt
Gurrevej 430
3490 Kvistgård

Telefon: 4111 8573

Email: info@gurrehus.dk

Hjemmeside: www.gurrehus.dk

Tags: